Vakgarage Koopman

In 1996 nam Harold Koopman Automaterialen Vorden (AMV) over. Dit bedrijf, gevestigd in Vorden, had als voornaamste werkzaamheden handel en verkoop van auto onderdelen. Door ontplooiing van andere bedrijfsactiviteiten in Winterswijk (start Koopman Verhuur) is AMV in 2003 verhuisd naar Winterswijk en verder gegaan onder de naam Koopman Automaterialen. In 2012 is de naam Koopman Automaterialen gewijzigd in Koopman Autoservice + Parts, om het uitgebreide service pakket dat we bieden te onderstrepen. Inmiddels is Koopman Autoservice + Parts een zeer divers bedrijf, en een begrip in de Regio!

Wij zijn trots u te kunnen melden dat we onlangs zijn aangesloten bij de Vakgarage-formule,  met als enige doel onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Eigenaar Harold Koopman vertelt: ”Vakgarage Koopman is een merkonafhankelijk autobedrijf,  aangesloten bij de BOVAG en uiteraard  RDW erkend. Wij bieden een full-service aanbod voor alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken professioneel én betaalbaar te onderhouden.”

“Wij waren al langer op zoek naar een manier om onze dienstverlening uit te breiden. Na uitgebreid onderzoek bleek Vakgarage voor ons de beste keuze. Vakgarage is een groep van ruim 225 samenwerkende garagebedrijven in Nederland, verenigd in een stichting. Door de scherpe gezamenlijke inkoop van A-kwaliteit onderdelen profiteert de klant van het voordeel dat dit oplevert. Vakgarages delen kennis met elkaar, zodat alle klanten de beste service geboden wordt”.

U kunt bij Vakgarage Koopman tevens terecht voor de aankoop van alle nieuwe en gebruikte personenauto’s of lichte bedrijfsauto’s. Bent u op zoek, laat het ons weten; we zijn u graag van dienst!

In onze werkplaats repareren wij alle type auto’s ongeacht bouwjaar. Vakgarage Koopman heeft  een eigen APK station. Hier wordt uw auto door ervaren keurmeesters gekeurd.

Voor meer informatie klik op http://www.vakgaragekoopman.nl/